Team

Over MTI

Een bureau dat vooral wordt geprezen door haar kritische blik en doorzettingsvermogen.

More Than Investigation is een jong, innovatief, dynamisch en slagvaardig onderzoeksbureau. Een bureau dat vooral wordt geprezen door haar kritische blik en doorzettingsvermogen. More Than Investigation is breed georiënteerd. Er worden zowel onderzoeken uitgevoerd voor particuliere opdrachtgevers, als bedrijven en/of televisieprogramma’s. Deze onderzoeken kunnen zowel een digitale-, tactische en/of strategische component bevatten. De combinatie van verschillende specialismen hebben als resultaat een uniek trackrecord van opgeloste zaken. More Than Investigation is het onderzoeksbureau van het heden en de toekomst.

Download nu de brochure

Team-MTI

partner
Strategisch Onderzoeker & Woordvoerder

Joey Roelofs

Een jarenlange carrière in de misdaadwereld heeft Joey een uitstekende woordvoerder en content-creator gemaakt. Strategie is Roelofs zijn specialisme. Een persoon lokaliseren, analyseren en een plan van aanpak maken om tot het bewuste resultaat te komen is voor Roelofs een uitdaging, maar wel 1 die omgezet wordt in degelijke resultaten. Daarnaast wordt Roelofs door de media en kenners in de misdaadwereld als een veelbelovend talent beschouwd.

partner
Digitaal Onderzoeker & Cyber Specialist

Rick Boerebach

Na furore gemaakt te hebben in de start-up wereld heeft Boerebach besloten zijn kennis te willen gebruiken om misstanden aan de kaak te stellen en misdaden op te lossen. Voor digitale vraagstukken is Boerebach de uitgelezen persoon om deze te ontcijferen en op te lossen. Alles omtrent cyber is Rick zijn specialisme. Vanaf jongs af aan begeeft Rick zich in de digitale wereld en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Rick wordt geprezen voor zijn creativiteit en doorzettingsvermorgen.

7

Jaren Onderzoekservaring

75

Afgeronde zaken

70

Zaken Opgelost

250000

YouTube Views