+31 6 23 31 85 70 info@morethaninvestigation.nl

Over Ons

Historie

Joey Roelofs heeft met Team Dascha Onderzoek (TDO) landelijke bekenheid verworven toen hij de functie van onderzoeksleider en woordvoerder van de familie Graafsma op zich nam. Op 28 november 2015 overleed Dascha Graafsma door een incident met een trein. De familie kon zich niet neerleggen bij de conclusie die door de politie aan dit dossier werd verbonden. De familie sloot geen enkele mogelijkheid m.b.t de dood van Dascha uit maar vond het onderzoek wat was uitgevoerd door de officiele instanties niet voldoende.

Toen het dossier eind december 2015, na een kort maar intensief onderzoek werd gesloten koos Rene Graafsma (vader van Dascha Graafsma) ervoor om een particulier onderzoeker het onderzoek te laten voortzetten en tevens de woordvoering in goede banen te leiden. Joey Roelofs nam deze taak vol overgave op zich en is sinds 30 december 2015 de onderzoeksleider en tevens woordvoerder van Team Dascha Onderzoek (TDO).

Team Dascha Onderzoek (TDO) valt nu als dossier onder More Than Investigation B.V. (MTI).

More Than Investigation B.V. (MTI) is opgericht door Joey Roelofs in juli 2018.

Na een opleiding in het vak geschiedenis is hij werkzaam geworden in de mediawereld. Op deze wijze raakte hij betrokken bij meerdere concrete misdaadonderwerpen. Het viel hem op dat er veel minder resultaat en oplossingen van zaken werden en worden bereikt dan mogelijk moet zijn.

Door zich met toenemende mate te verdiepen in de relevante onderwerpen en het verwerven van specifieke en unieke vaardigheden werd de innerlijke drang om tot de best mogelijke waarheidsvinding te komen omgezet in de doelstelling om voor slachtoffers en nabestaanden werkelijke antwoorden te vinden.

Dat streven werd en wordt door vele deskundigen en specialisten herkend en deze personen maken nu deel uit van het onderscheidende netwerk van gelijkwaardig betrokkenen waardoor MTI zijn eigen betekenis en waarde heeft. MTI maakt het verschil, zelfs met officiële instanties, omdat er geen beperkingen worden aangenomen in de denkwijze en de toegepaste technieken.

Natuurlijk is er de wetgeving waarmee ten volle rekening wordt gehouden. Binnen de kaders van het mogelijke, dat door de wet wordt bepaald, maakt MTI nadrukkelijk het verschil omdat er breder en dieper, completer aan een zaak word gewerkt dan door de gebruikelijke instanties mogelijk is.

De op deze website gegeven voorbeelden, referenties en beelden geven daar een duidelijke weergave van. MTI kan zich beroepen op de voor MTI zo kenmerkende motto’s : ‘’ waar andere stoppen gaan wij verder’’ en ‘’zonder onderzoek is een conclusie niet mogelijk’’.