MTI-Specials

MTI-Specials

De MTI-Specials

De MTI specials Voor onderzoekshandelingen waar wij het meest voor worden gevraagd, hebben wij vaste prijzen bepaald. Deze onderzoekshandelingen vindt u in onderstaande tabel. Voor onderzoekshandelingen die hieronder niet vermeld staan, kunt u contact met ons opnemen.

Nu aanvragen

Quickscan

Inlezen in een dossier, een eerste digitale zoekslag en inventarisatie van onderzoeksrichtingen en geschatte onderzoekstijden (en in sommige gevallen al met het onderzoeksresultaat)

Uitlezen smartphone

Onderzoek naar een smartphone toestel, waarbij o.a. (verwijderde) berichten en een analyse worden gerapporteerd Onderzoek naar een datadrager zoals harde schijf of USB-stick, waarbij verwijderde bestanden getracht worden terug te halen.

Data recovery (herstel)

Onderzoek naar een datadrager zoals harde schijf of USB-stick, waarbij verwijderde bestanden getracht worden terug te halen

Digitaal persoons-/bedrijfs- onderzoek

Onderzoek naar een persoon of bedrijf, waarbij zo veel mogelijk informatie over deze persoon wordt verzameld en gerapporteerd

Fingerprinting campagne

Inzet van digitale technologie om een verdachte technisch te koppelen aan een (onbekende) dader

Lokatiebepaling campagne

Inzet van digitale technologie om een verdachte technisch te lokaliseren met behulp van GPS (nauwkeurigheid +/- 7 meter)

Een MTI-Specials pakket aanvragen

Vraag nu een MTI-Specials aan door contact met ons op te nemen. Klik op onderstaande knop om de contactmogelijkheden te bekijken.

Nu een MTI-Special pakket aanvragen