MTI-CyberSec

MTI-CyberSec

De MTI-CyberSecurity pakketten

Tegenwoordig wordt uw organisatie op het gebied van cyberveiligheid steeds meer op de proef gesteld. Dagelijks proberen hackers Nederlandse bedrijven zoals die van u binnen te dringen via een groot scala aan tools en methodieken. Soms is een specifiek bedrijf het doelwit van een aanval, maar veel vaker schieten hackers massaal met hagel op een groot aantal bedrijven tot ze ergens gemakkelijk binnendringen. Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel, vandaar dat organisaties via zowel de menselijke kanten als de technische kanten aangevallen worden. Via onze MTI-CyberSecurity pakketten testen wij met ervaren specialisten de beveiliging van uw organisatie via menselijke en technische wegen.

Nu aanvragen

Social Engineering

Een test waarin MTI via verschillende technieken de beveiliging probeert te omzeilen via de menselijke kant van uw organisatie. Dit doen wij via bellen, mailen en bezoekjes.

Penetration-Testing (PenTest)

Testen van de technische infrastructuur volgens OWASP-standaarden. Wij testen of uw systemen bestand zijn tegen de meest gebruikte hacking-tools.

Hacker-Test

Testen of uw technische infrastructuur bestand is tegen een getraind hackers-oog.

Presentatie

Presentatie op maat voor uw organisatie waarin alle bevindingen worden besproken die tijdens voorgaande onderzoeken naar voren zijn gekomen. Deze presentatie heeft een educatief karakter met als doel uw personeel inzicht te geven in de risico’s en gevaren van cybercrime.

Workshop Cybercrime

Een workshop over online veiligheid en cybercrime. Vraag naar de mogelijkheden.

Complete pakket

U kunt alle bovenstaande onderzoeken ook in 1 keer afnemen, wat u een korting oplevert van meer dan 10%.

Een MTI-CyberSec pakket aanvragen

Vraag nu een MTI-CyberSec pakket aan door contact met ons op te nemen. Klik op onderstaande knop om de contactmogelijkheden te bekijken.

Nu een MTI-CyberSec pakket aanvragen