Pakketten

MTI-Specials

Voor onderzoekshandelingen waar wij het meest voor worden gevraagd, hebben wij vaste prijzen bepaald. Deze onderzoekshandelingen vindt u in onderstaande tabel. Voor onderzoekshandelingen die hieronder niet vermeld staan, kunt u contact met ons opnemen.

Meer over MTI-Specials

MTI-CyberSec

Tegenwoordig wordt uw organisatie op het gebied van cyberveiligheid steeds meer op de proef gesteld. Dagelijks proberen hackers Nederlandse bedrijven zoals die van u binnen te dringen via een groot scala aan tools en methodieken. Soms is een specifiek bedrijf het doelwit van een aanval, maar veel vaker schieten hackers massaal met hagel op een groot aantal bedrijven tot ze ergens gemakkelijk binnendringen. Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel, vandaar dat organisaties via zowel de menselijke kanten als de technische kanten aangevallen worden. Via onze MTI-CyberSecurity pakketten testen wij met ervaren specialisten de beveiliging van uw organisatie via menselijke en technische wegen.

Meer over MTI-CyberSec

MTI-Box

Mocht u van tevoren al verwachten ons voor meerdere uren nodig te gaan hebben, dan is het voor u voordeliger om van te voren een MTI-Box aan te schaffen, waarin u meer korting krijgt naarmate de uren toenemen. Uw eventueel overgebleven uren kunt u uiteraard gewoon gebruiken voor een volgende zaak. Een afgenomen MTI-Box is na betalen van de factuur een jaar geldig vanaf de factuurdatum. Afgenomen uren zijn niet inwisselbaar voor geld.

Meer over MTI-Box