FAQ

Image

Voor spoedklussen waarbij de onderzoekshandeling binnen 24 uur afgerond moet worden, ook in het weekend, rekenen wij een dubbele verrekening van gewerkte uren of pakketprijs.
Voor elke klant die een box afneemt, richten wij een eigen harde schijf in. Voor overige klanten is een losse gezamenlijke schijf ingericht. Alle harde schijven worden versleuteld via 256-bits AES encryptie. Al het fysieke materiaal, inclusief harde schijven, worden daarnaast opgeslagen in een kluis.
Wij gaan discreet om met uw gegevens. Naast de 256-bits versleutelde opslag, dragen wij er zorg voor dat ook de verwerking van deze gegevens veilig gebeurt en niet zomaar met derden wordt gedeeld.
Ja. Wel hanteren wij hiervoor een reiskostenvergoeding voor 2 personen van 19 cent per kilometer. Daarnaast rekenen wij 50 euro per reisuur per persoon, aangezien wij tijdens het reizen niet (actief) aan uw zaak of een andere zaak kunnen werken.
U koopt bijvoorbeeld een MTI-Box van 10 uur, wat u recht geeft op 10 onderzoeksuren van MTI. U wilt een onderzoek doen naar de verblijfplaats van een subject. Wij geven aan hier een vooronderzoek te moeten doen van 2 uur. Dit houdt in dat u vervolgens nog 8 onderzoeksuren over heeft. Dit gaat zo door tot u geen onderzoeksuren meer over heeft; wanneer u de 0 uren heeft bereikt is de MTI-Box afgerond en, indien nodig, schaft u een nieuwe MTI-Box aan. Denkt u aan de werking van een strippenkaart.
Nee. In principe doen wij alleen aan voorrang in het geval van een MTI-Box 5 klant, of wanneer de klant aangeeft dat het hier spoed betreft en bereid is hiervoor het spoedtarief te betalen.
Helaas is onderzoekswerk geen exacte wetenschap. In dit werk is het onmogelijk om garanties te geven, omdat wij nooit met 100% zekerheid weten wat wij zullen aantreffen. Elke zaak is uniek. Wat wij u wel kunnen garanderen is dat wij ons uiterste best doen om het gewenste onderzoeksresultaat te behalen (maar stiekem; wij hebben een hoog slagingspercentage).