+31 6 23 31 85 70 info@morethaninvestigation.nl

Voor elk onderzoek is een unieke mix aan onderzoeksrichtingen nodig. Op deze pagina leggen wij uit welke diensten u bij ons kunt afnemen.

Digitaal Onderzoek

Alle diensten binnen de categorie digitaal onderzoek.

Penetration Testing (PenTest)

Uw systemen en netwerken op gecontroleerde en onschadelijke wijze testen op kwetsbaarheden. Wij gebruiken hiervoor dezelfde methodes die cybercriminelen in het echt ook gebruiken. Na onze “aanval” ontvangt u een rapport met bevindingen, aandachtspunten, risico’s en oplossingen.
Read More

Uitlezen telefoons & tablets

Het uitlezen van smart devices, zoals telefoons en tablets, is een steeds vaker voorkomende vraag in rechtzaken, maar ook om bepaalde vragen te beantwoorden m.b.t. het onverwachts overlijden van een familielid.
Read More

Stemvergelijking

Informatie over een stemvergelijkend onderzoek.
Read More

Data Recovery

Het terughalen van opzettelijk, per ongeluk of onbewust verwijderde gegevens op een data-drager zoals een harde schijf, telefoon of ander apparaat. Gegevens worden door allerlei oorzaken vernietigd; laten vallen van een telefoon of laptop, het verwijderen van belastende informatie door een (ex-)werknemer, enzovoorts.
Read More

E-Mail Authenticiteit

Steeds vaker wordt in een rechtszaak de authenticiteit van een e-mail betwist. Wanneer dit betwist wordt in uw zaak, of wanneer u dat preventief wilt indekken, kunt u bij MTI een rapport laten opstellen m.b.t. de authenticiteit van een e-mail of e-mails.
Read More

IT-Misbruik Werknemers

Informatie over onderzoeken naar IT-misbruik door werknemers.
Read More

IP-adressen

Het onderzoeken van een IP-adres kan meerdere redenen hebben. Wanneer een IP-adres verkregen wordt en een spoor is in een onderzoek naar een onbekend persoon, kan de IP-adres in veel gevallen meer aanwijzingen geven over deze onbekende dader. Een IP-adres kan gebruikt zijn in andere vergelijkbare zaken, maar ook is in veel gevallen te bepalen […]
Read More

Intellectueel Eigendom

Het onderzoeken van vragen omtrent intellectueel eigendom.
Read More

Fraudeonderzoek

U wilt een onderzoek laten doen naar een vraagstuk met betrekking tot fraude. Meer informatie over de mogelijkheden vind u hier.
Read More

Tactisch Onderzoek

Alle diensten binnen de categorie tactisch onderzoek.

Observatie

Het oberserveren van objecten en/of personen.
Read More

Document Onderzoek

”Een document onderzoek kan u behoeden voor fouten in de toekomst en/of verlossen van een goede intentie in het verleden”
Read More

Dossiervorming

”Dossiervorming is de basis en het resultaat van een goed, objectief, volledig onderzoek die gebruikt kan worden in verschillende procedures”
Read More

Crisismanagement

Alle diensten binnen de categorie crisismanagement.

Woordvoering

Een specialisme die Roelofs zich eigen heeft gemaakt is de woordvoering. Voor het eerst verscheen Roelofs voor het grote publiek toen hij de woordvoering op zich nam van de familie Graafsma. De familie die op 28 november 2015 hun dochter Dascha Graafsma verloor bij een verschrikkelijk incident met een trein. De politie concludeerde dat het […]
Read More

Huisbeveiliging

Meer informatie over dienst “huisbeveiliging”.
Read More

Opleidingen & Trainingen

Alle diensten binnen de categorie opleidingen & trainingen.

Media & Televisie

Alle diensten binnen de categorie media en televisie.

Presenteren

Presenteren van TV-programma’s.
Read More